woman

Om oss

Våra produkter är skapade för att kunna bidra till din vardag och vi vill hjälpa dig oavsett vad ditt mål är. Vi finns här för dig.

Vårt kundlöfte

Just For You. Vårt kundlöfte till dig förpliktar.

Under flera år har vi skapat produkter som du vill ha. Vårt fokus har alltid varit att skapa de bästa produkterna som finns på marknaden. Oöverträffad produktkvalitet – i kombination med en leveransservice som skapats utifrån kundens önskemål, har gjort oss till en föredragen leverantör på den nordiska marknaden.

Vår ledstjärna är att hjälpa dig att nå dina mål, oavsett vad de borde vara. Sedan 2008 har Norisma varit en supporter för våra kunder. Vi bidrar med motivation och stöd på vägen – och våra kunder, flera tusen till antalet, uppskattar vårt engagemang!

Vårt mål är att du ska känna att vi finns här, bara för dig.

dame

Norisma - säkerhet och kvalitet i fokus

Från utvecklingsfasen tills produkten är i händerna på våra kunder har vi en noggrann process med medarbetare som säkerställer kvalitet i alla led. All produktion sker i förhållande till Good Manufacturing Practice (GMP) för kosttillskott och kosmetika, vilket är riktlinjer som reglerar tillverkning (kvalitetskontroll, personalutbildning och testning) av bland annat kosmetika, kosttillskott och läkemedel. För livsmedel är de producerade enligt den erkända BRC-standarden som innehåller liknande krav som GMP men avsedda för livsmedelsproduktion och är mycket striktare än det norska livsmedelsverkets obligatoriska HACCP-system. För våra kunder innebär det att de med säkerhet kan veta att en produkt som levereras av Norisma håller hög kvalitet.

Vårt mål är att skapa de bästa kvalitetsprodukterna som våra kunder älskar att använda varje dag