pack-nutrilashes

Nutrilashes

Ett ansikte med fylliga ögonfransar är mer attraktivt och ger ökat självförtroende och ett fräschare utseende. Nutrilashes stimulerar fransarnas rötter och förlänger tillväxtfasen, så att du får starkare och fylligare fransar. Då kommer du att upptäcka att världen ser bättre ut med långa fransar, och att du får långa blickar tillbaka.

Så här fungerar

Nutrilashes är väldigt lätta att använda och du behöver bara applicera ett lager per dag. Serumet appliceras precis som en vanlig eyeliner i botten av den övre fransraden och ska inte torkas av. Det är bäst att ta på den på kvällen efter att du har rengjort huden runt ögonen. Vänta sedan några minuter innan du applicerar dina vanliga hudvårdsprodukter och låt den sitta över natten. När du använder Nutrilashes på dina bryn lägger du på ett tunt lager och låter det verka precis som med dina fransar. Du ska inte torka av serumet.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Varför välja Nutrilashes?

Nutrilashes stimulerar tillväxten i hårrötterna och ger starkare och längre fransar som håller och ger även fylliga bryn som gör det lätt att nappa till önskad form. Nutrilashes är ett serum som fungerar och inte är överprissatt.

Hur ofta och hur ska jag använda Nutrilashes på fransar?

Lägg 1 remsa per ögonlock, nere vid fransraden (som en eyeliner) ca. 1-3 mm från fransroten. Doppa applikatorborsten i serumet en gång per remsa/applicering. Se till att inte applicera serumet direkt på fransarnas rötter för att undvika att serumet absorberas i ögonen. Serumet appliceras varje kväll före sänggåendet, efter rengöring av huden.

Hur ofta och hur ska jag använda Nutrilashes på ögonbrynen?

Lägg till minst 2 remsor per bryn, direkt vid rötterna. Börja helst från toppen av brynen, då serumet rör sig nedåt och mot rötterna. Doppa applikatorborsten i serumet en gång per remsa/applicering. Antalet appliceringar per bryn kan justeras beroende på ögonbrynsstorlek och hårväxt. Kom ihåg att applicera serumet på huden runt brynen där du vill ha mer hårväxt, även om du inte har tydligt hår med rötter. Serumet appliceras varje kväll innan läggdags, efter rengöring av huden, men kan även användas varje morgon för en ännu snabbare effekt.

När kan jag förvänta mig resultat efter att ha använt Nutrilashes?

Du kan förvänta dig ett synligt resultat efter 4-6 veckor.

Hur lång tid tar det från det att jag beställer tills jag har produkten?

Vi använder oss av Postnord som ger snabb leverans i hela Sverige

Jag har väldigt torra ögonfransar och har hört att det kan innebära vitaminbrist. Är det rätt?

Vi rekommenderar att du provar Nutrilashes för att se om det hjälper. Om du har en vanlig, hälsosam kost och följer kostråden ska detta inte resultera i torra fransar.

Jag är vegan

Alla våra produkter tillverkas i enlighet med Good Manufacturing Practice (GMP), som är riktlinjer för tillverkning av bl.a. kosmetika. Nutrilashes är en vegansk produkt och är inte testad på djur.

Ingredienser

Aqua, Ricinus Communis fröolja, Panax ginsengrotextrakt, Vitis vinifera fruktextrakt, Glycerin, Biotin, P-anisinsyra, Cellulosagummi, Citronsyra, Tokoferol.

Kosmetika

Endast för extern användning. Se till att inte applicera serumet direkt på fransarnas rötter för att undvika att serumet absorberas i ögonen. Serumet appliceras varje kväll före sänggåendet, efter rengöring av huden. Om irritation upplevs, sluta använda produkten omedelbart. Om irritationen kvarstår, uppsök läkare. Förvaras utom räckhåll för barn.