-67%

Menakur

Menakur är en produkt som kan hjälpa till att hantera de typiska tecknen i samband med klimakteriet, såsom värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Menakur rekommenderas för dig som inte vill använda receptbelagd östrogenbehandling på grund av biverkningar, utan hellre vill ha ett naturligt alternativ.

Hur man använder Menakur

Menakur är en norskutvecklad produkt som kan hjälpa till att hantera de typiska tecknen i samband med klimakteriet, såsom värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar.

Menakur rekommenderas för dig som inte vill använda receptbelagd östrogenbehandling på grund av biverkningar, utan hellre vill ha ett naturligt alternativ.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vilka är de rekommenderade doserna av Menakur?

Den rekommenderade dagliga dosen är 2 tabletter dagligen. Menakur rekommenderas för kvinnor i åldern 50 år eller tidigare med bevisad klimakteriet.

Hur lång tid tar det för Menakur att fungera

De allra flesta människor upplever en mycket god effekt efter endast 1 – 3 månaders daglig användning. Effekten kan ändå uppstå både tidigare och senare på grund av individuella effekter i kroppen.

Hur hjälper Menakur med klimakteriebesvär?

Menakur innehåller ingredienser som ger näringsstöd under denna förändringsperiod. Menakur är baserad på en kombination av aktiva substanser, inklusive rödklöver, som kan hjälpa till att hantera de typiska tecknen i samband med klimakteriet, såsom värmevallningar, svettning, rastlöshet och humörsvängningar.

Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till nervsystemets normala funktion och minskar trötthet och utmattning. Vitamin B6 bidrar ytterligare till regleringen av hormonell aktivitet.

.

– Information med litteraturhänvisning om blå lusern (alfalfa) [Urtekildens växtuppslagsverk]
– Information med hänvisning till litteratur om rödklöver [Urtekildens växtuppslagsverk]
– Information med litteraturreferenser om Tranbär [Urtekildens Plant Encyclopedia]

Næringsinnhold pr. døgndose (DD)

PER DAGLIG DOS (DD)
Magnesium 100 mg *27%
Vitamin B3 20 mg *125%
Vitamin B6 4 mg *286%
Vitamin B2 2 mg *143%
Biotin 200 µg *400%
Folsyre 200 µg *100%

* = % av referanseverdi

Ingredienser

Magnesiumcitrat, fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), linoljeextrakt (Linum usitatissimum L.), sojabönextrakt (40 % isoflavoner), rödklöverextrakt (Trifolium pratense L.), alfalfaextrakt (Medicago sativa L.), tranbärsextrakt (Vaccinium) oxycoccus L.), fyllmedel (kalciumfosfatdehydrat), stabilisator (kroskaramellos, kiseldioxid), tabletthjälpämne (magnesiumsalt av fettsyror), nikotinamis (vitamin B3), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), riboflavin (vitamin B2), folsyra syra, biotin. Ytbehandling: HPMC, järnoxid, titandioxid, glykol.

Kosttillskott

Kosttillskott är ingen ersättning för en varierad kost. Förvara på en mörk, torr plats och inte över rumstemperatur. Förvaras utom räckhåll för barn. Menakur är ett kosttillskott lämpligt för kvinnor från ca. 50 år och uppåt.